Salmon and mushroom rice

4.6 5 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    2
  • capsicum cut into pieces (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • unsalted butter
    10 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh mushrooms quartered
    100 g
  • Vegetable stock paste
    1 tsp
  • paprika
    1 tsp
  • saffron threads (optional)
    1 pinch
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    450 g
  • canned chopped tomatoes
    200 g
  • short-grain white rice
    200 g
  • skinless salmon fillet cut into pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh dill to garnish

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 525.5 mg
Eiweiß 21.8 g
Brennwert 2070.8 kJ / 495 kcal
Fett 17.3 g
Ballaststoffe 11.6 g
gesättigte Fettsäuren 4.7 g
Kohlenhydrate 69.9 g

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