Geräte und Zubehör
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portie
Zutaten
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
244.4 mg
Eiweiß
29.1 g
Brennwert
3037.5 kJ /
726 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.