Geräte und Zubehör
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portie
Zutaten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Eiweiß
70.9 g
Fett
95.7 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
48.6 g
Natrium
1365.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Prei en Kaas Taart
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen