Geräte und Zubehör
Bietencarpaccio met Burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Vegetarische chili
35 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min