Geräte und Zubehör
Bietencarpaccio met Burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Pad Thai
45 Min
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen