Geräte und Zubehör
Bietencarpaccio met Burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min