Geräte und Zubehör
Bietencarpaccio met Burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optional)2 el
-
pecannoten (optional) gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min