Geräte und Zubehör
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
8 portie
Zutaten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optional) met spek omhuld20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiweiß
116.8 g
Brennwert
3849 kJ /
919.9 kcal
Fett
42.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Mojito
5 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min