Geräte und Zubehör
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
8 portie
Zutaten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optional) met spek omhuld20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiweiß
116.8 g
Brennwert
3849 kJ /
919.9 kcal
Fett
42.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min