Geräte und Zubehör
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
8 portie
Zutaten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optional) met spek omhuld20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiweiß
116.8 g
Brennwert
3849 kJ /
919.9 kcal
Fett
42.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Omelet Caprese
30 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Levercake
1 Std. 50 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen