Geräte und Zubehör
Regenboog Veggie Pizza
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 stuk
Zutaten
-
bloem500 g
-
water270 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld10 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen30 g
-
zout1 tl
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
blaadjes verse basilicum7 - 9
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
rode uien in blokjes gesneden (1-2 mm)100 g
-
courgettes in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
gele paprika's in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
wortelen in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
kerstomaten in tweeën gesneden100 g
-
mozzarella in stukken gesneden200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
659 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
2832 kJ /
676 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
97 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min