Geräte und Zubehör
Regenboog Veggie Pizza
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 stuk
Zutaten
-
bloem500 g
-
water270 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld10 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen30 g
-
zout1 tl
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
blaadjes verse basilicum7 - 9
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
rode uien in blokjes gesneden (1-2 mm)100 g
-
courgettes in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
gele paprika's in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
wortelen in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
kerstomaten in tweeën gesneden100 g
-
mozzarella in stukken gesneden200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
659 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
2832 kJ /
676 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
97 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Amandelcake
50 Min