Geräte und Zubehör
Ravioli Soep met Rundsvlees
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.9 mg
Eiweiß
27.2 g
Brennwert
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Sangria
10 Min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min