Geräte und Zubehör
Ravioli Soep met Rundsvlees
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.9 mg
Eiweiß
27.2 g
Brennwert
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen