Geräte und Zubehör
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13 g
Brennwert
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min