Geräte und Zubehör
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13 g
Brennwert
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min