Geräte und Zubehör
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
600 gram
Zutaten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook3 - 4
-
tomaat gehalveerd80 g
-
zoete paprikapoeder3 el
-
Isot peper, geplet (zie tip)1 - 2 tl
-
sumak3 tl
-
komijn, gemalen2 tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
zout1 - 1 ½ tl
-
65 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)Turkse peperpasta (Biber Salçası)65 g
-
tomatenpuree40 g
-
olijfolie65 g
-
granaatappelsiroop (Nar ekşisi) en een beetje meer om te serveren10 - 30 gram
-
citroensap1 ½ tl
-
suiker2 tl
-
water (kamertemperatuur)220 g
-
bulgur donker, extra fijn, zie tip300 g
-
peterselie, vers geplukt, fijngehakt (zie tip)15 g
-
ijsbergsla om te serveren15 - 20 bladeren
-
munt, vers geplukt, om te serveren3 - 4 stengels
-
rucola om te serveren10 - 15 bladeren
-
citroenen om te serveren1 - 2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 20 gram
Natrium
109 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
284 kJ /
68 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen