Geräte und Zubehör
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
948 mg
Eiweiß
60.3 g
Brennwert
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Fett
27.4 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Kohlenhydrate
63.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtensoep
30 Min
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Glühwein
15 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen