Geräte und Zubehör
Pasta met crème van pistache
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
667.7 kcal /
2793.5 kJ
Eiweiß
25.7 g
Fett
33.5 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.2 g
Natrium
918.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Mojito
5 Min
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min