Geräte und Zubehör
Pasta met crème van pistache
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
918.5 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Fett
33.5 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.2 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Paëlla
50 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min