Geräte und Zubehör
Pizza Diavola
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portie
Zutaten
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
Napolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
cherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
994.7 kcal /
4162 kJ
Eiweiß
43.6 g
Fett
43.7 g
Kohlenhydrate
104.7 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Natrium
2849.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.