Geräte und Zubehör
Pizza Diavola
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portie
Zutaten
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2849.7 mg
Eiweiß
43.6 g
Brennwert
4162 kJ /
994.7 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
104.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan pudding
15 Min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen