Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water, boiling, to soak
  • 255 g rice, brown, "low GI" (see Tip)
  • water, warm, to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g oyster mushroom, fresh, thinly sliced
  • 200 g fresh brown mushrooms, thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • black pepper, ground, to season, to taste
  • 1 teaspoon lemon juice, to serve
  • 60 g pecorino, grated

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1661.8 kJ / 397.2 kcal
Eiweiß
12.9 g
Kohlenhydrate
66.1 g
Fett
10 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Ballaststoffe
5.6 g
Natrium
249.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte