Geräte und Zubehör
Spiralized Colorful Vegetable Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh ginger5 - 10 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil70 g
-
rice vinegar25 g
-
light soy sauce15 g
-
peanut butter1 tbsp
-
honey2 tsp
-
sesame oil, untoasted1 tsp
-
carrot slender type, peeled80 g
-
celtuce peeled, cut in pieces that fit through feeder tube80 g
-
Japanese cucumber slender type, ends trimmed80 g
-
zucchini slender type80 g
-
onion peeled, cut in pieces that fit through feeder tube80 g
-
fresh bamboo shoots slender type80 g
-
cherry tomatoes cut in halves6
-
unsalted roasted peanuts chopped30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
157.4 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
938.6 kJ /
224.3 kcal
Fett
19.5 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pistachio Butter
5 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Apple Onion Tea
15 Min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 Min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 Min
Watermelon Lemonade
5 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min