Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Romesco Sauce
- 1 red pepper, deseeded and cut in quarters
- 1 tomato, fresh, halved
- ½ red onion, unpeeled
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 50 g blanched almonds
- 50 g olive oil
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- 1 Tbsp sherry
- 1 Tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
Meatballs
-
500
g beef topside, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes
oder 500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes - 250 g chorizo, skin removed and cut in pieces
- ½ red onion, (approx. 100 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 4.3 g
- Fett
- 21.4 g
- Ballaststoffe
- 2 g
Alternative Rezepte
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Banoffee Brazilian Pavé
1h 25min
Peppercorn Sauce
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Lamb Koftas
1 godz. 30 min