Geräte und Zubehör
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh button mushrooms large (approx. 400 g)16
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen spinach thawed and squeezed of excess water300 g
-
crème fraîche60 g
-
dried thyme¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
536 kJ /
128 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Cauliflower Crust Pizza
1 Std. 20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.