No-rise Wholemeal Pizzas
TM6 TM5

No-rise Wholemeal Pizzas

5.0 (7 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
  • 250 g water, warm
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp caster sugar
  • 1 tsp fine sea salt

Topping and Assembly

  • 20 pitted black olives, halved
  • 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
  • 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
  • 190 g red pesto, homemade (see tip)
  • 1 jar artichoke hearts, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
  • 2 Tbsp toasted pine nuts
  • balsamic glaze, for drizzling

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
1023 kJ / 245 kcal
Eiweiß
9 g
Kohlenhydrate
21 g
Fett
13 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 3.000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte