Geräte und Zubehör
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
262.7 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
731.4 kJ /
174.8 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Mustard and cheddar mash
30 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Banana bread (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Spumone al caffè
5 Min