Geräte und Zubehör
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portions
Zutaten
-
raisins30 g
-
sweet sherrydark rum25 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
vegan margarine cold, in pieces, plus extra for greasing100 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour120 g
-
fine sea salt1 pinch
Finalisation
-
apples cored, quartered600 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
151.8 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 Std.
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 Std. 30 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 Std. 10 Min
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Vegan Ginger Biscuits
40 Min
Caprese Omelette
30 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Pumpkin Risotto
45 Min