Geräte und Zubehör
Spanish Seafood Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
556.6 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brioche Burger Buns
4 Std.
Mint lemonade
5 Min
Mango frozen yogurt
5 Min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 Std. 45 Min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 Min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Chicken adobo
30 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min