Vegetarian Tacos

Keine Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 pieces

Zutaten

  • plum tomatoes firm, that fit whole through feeder (2 tomatoes)
    7 oz
  • carrots peeled
    5 oz
  • zucchini unpeeled, ends removed
    6 oz
  • Pepper Jack cheese cut into pieces that fit through feeder
    4 oz
    4 oz cheddar cheese, cut into pieces that fit through feeder
  • onions halved
    2 oz
  • canned kidney bean rinsed and drained (9 oz after draining)
    16 oz
    16 oz canned black beans, rinsed and drained (9 oz after draining)
  • water
    5 oz
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
    ¼ vegetable stock cube
  • tomato paste
    ½ oz
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • fresh ground pepper
    3 pinches
  • taco shells
    6
  • dried red chili flakes (optional) to sprinkle
  • fresh cilantro chopped
    ½ bunch
  • sour cream to serve
    3 ½ oz
    3 ½ oz crème fraîche, to serve
  • lime cut into slices or wedges, to serve
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 513.8 mg
Eiweiß 11.1 g
Brennwert 1054.4 kJ / 252 kcal
Fett 13.6 g
Ballaststoffe 6 g
gesättigte Fettsäuren 6.7 g
Kohlenhydrate 23.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen