Geräte und Zubehör
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
1000 g
Zutaten
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1000 g
Natrium
16961 mg
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
3962.2 kJ /
947 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
228.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Browned beef mince
20 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Stewed apples
25 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min