Geräte und Zubehör
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
500 g
Zutaten
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Natrium
46781.1 mg
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
27.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
77.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Vegan Rainbow Salad
25 Min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Tikka Masala Wraps
40 Min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min