Geräte und Zubehör
Baked salmon with spiralized zucchini
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
lemons 1 x 1/2 cut into thin slices1 ½
-
skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)4
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
-
canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
818.9 mg
Eiweiß
43.4 g
Brennwert
2309.9 kJ /
552.1 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
13.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
41.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Pawpaw smoothie
10 Min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 Min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 Min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Fragrant pipis
30 Min
Popeye's power bowl
10 Min