Geräte und Zubehör
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portion
Zutaten
-
red bell pepper quartered, stem and seeds removed4
-
onion sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic clove2
-
olive oil to drizzle and rub
-
beef flank steak910 gram
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
salt½ teaspoon
Red Pepper Sauce
-
olive oil115 g
-
salt to taste½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
461 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer BBQ
13 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Lemon chicken
50 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min