Geräte und Zubehör
Zoodles with Broccoli Pesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
130.9 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1152 kJ /
274.3 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min