Vietnamese Chicken Coleslaw
TM6 TM5

Vietnamese Chicken Coleslaw

4.1 ( 36 Bewertungen )

Zutaten

  • 6 oz red onions minced
  • 4 oz rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 3 oz peanuts
  • 30 oz water
  • 24 oz chicken breasts, skinless, boneless organic
  • ½ tsp salt to taste
  • 3 oz carrots cut into pieces (2 in.)
  • 12 oz cabbage cut into pieces (2 in.), divided
  • 10 fresh mint leaves plus extra to garnish
  • 1 tbsp vegetable oil

Nuoc Mam Dipping Sauce

  • 1 tsp sugar
  • 2 oz fish sauce
  • 1 ½ oz lime juice
  • 2 fresh bird's eye chilies thinly sliced
  • fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
  • scallions thinly sliced, to garnish
  • 2 oz crispy fried onions to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
292 kcal / 1222 kJ
Eiweiß
32 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
15 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
1023 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte