Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1000 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 2 garlic cloves
- 1 ½ Tbsp red curry paste
- 20 g vegetable oil
- 3 stalks fresh lemon grass, bruised
-
5
g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
oder fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) - 3 makrut lime leaves
- 1 tsp caster sugar (optional)
- 1 tsp fine sea salt
-
2
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
oder 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 Tbsp fish sauce
- 1200 g water
- 100 g tinned baby corn
- 200 g large raw prawns, peeled
-
100
g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)
oder 100 g chicken breast fillet, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick) - 4 medium eggs, separated
- 30 g lime juice
- 80 g whipping cream
- 1 lime, thinly sliced
- 4 Tbsp fresh coriander, thinly chopped
- 2 fresh chillies, thinly chopped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1206.1 kJ / 288.3 kcal
- Eiweiß
- 16.4 g
- Kohlenhydrate
- 19.1 g
- Fett
- 17.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.7 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
- Natrium
- 1316.8 mg
Alternative Rezepte
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 min
Furikake Seasoning
1h 5 min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8hod. 40min
Sweet and Sour Peppers
40 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Guinness® Bread
1h 45 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min