Geräte und Zubehör
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
garlic cloves4
-
shallots80 g
-
fresh ginger25 g
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
cooking oil50 g
-
ghee50 g
-
coconut milk100 g
-
light soy sauce50 g
-
sweet soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
tomato sauce25 g
-
chilli sauce25 g
-
beef cut in 0.5-1 cm thickness1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow onions (optional)200 g
-
bird's eye chillies (chilli padi) (optional)6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1220 mg
Eiweiß
45 g
Brennwert
1894 kJ /
453 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 Std. 30 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Ayam Paprik
30 Min