Geräte und Zubehör
Crunchy broccoli salad with speck
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
speck finely diced (see Tips)150 g
-
raw cashews4 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
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red onion30 g
-
broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges400 g
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mayonnaise (see Tips)80 g
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natural yoghurt (see Tips)80 g
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
dried cranberries50 g
-
Danish feta crumbled, to serve (see Tips)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
346.5 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1132.1 kJ /
270.6 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
17.2 g
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