Geräte und Zubehör
Pear and ginger paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 25 Min
800 g
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
19.8 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoffe
23.8 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
624 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 Std. 20 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
NZ mustard sauce
15 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Fruity dream
10 Min