
Geräte und Zubehör
Glutenvrije quiche Lorraine
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Nährwerte pro 1 sneetje
Brennwert
315.5 kcal /
1320.2 kJ
Eiweiß
9.5 g
Fett
24.8 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Natrium
575.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Limonade
5 Min
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Keine Bewertungen
Kracht Muesli
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min