Geräte und Zubehör
Glutenvrije quiche Lorraine
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
575.7 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Fett
24.8 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandelverslaving
1 Std.
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen