
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Fruits and Vegetables
- 100 g white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g pineapple thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g cucumber ends removed, cut in halves that fit through feeder tube
- 200 g potatoes peeled, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g yam beans (sengkuang) peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot peeled
- 1000 g water plus extra for soaking potatoes in Step 5
- 3 eggs
- 50 g bean sprouts (taugeh), fresh
Peanut Sauce
- 60 g red curly chillies cut in halves
- 2 bird's eye chillies (cili padi), adjust to taste
- 2 tbsp dried shrimp
- 1 garlic clove
- 1 ½ tsp salt
- 25 g sugar
- 70 g palm sugar cut in thin slices
- ½ tsp mushroom seasoning powder
- 1 tsp white vinegar
- 200 g peanut, roasted, unsalted (see tip)
- 400 g hot water
- 100 g green lettuce leaves cut in pieces (3 cm)
- 150 g tofu, firm cut in cubes (2 cm), fried
- emping crackers (melinjo crackers) adjust to taste, for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 496 kcal / 2074 kJ
- Eiweiß
- 26 g
- Fett
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Ballaststoffe
- 6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Natrium
- 806 mg
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