Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g wortelen, in stukken gesneden
- 40 g sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 800 g konijnenrug
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 250 g gedroogde pruimen, ontpit
- 300 g appels, zuur, gesneden in blokjes (3 cm)
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 snuifjes zout, naar wens
- 3 snuifjes gemalen peper, naar wens
- 30 g droge witte wijn
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 900 g water
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 350 g ei pasta, vers, type tagliatelle
- 50 g gedroogde pruimen, opzij gezet
- 10 g maïszetmeel
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3649 kJ / 869 kcal
- Eiweiß
- 49.5 g
- Kohlenhydrate
- 87.8 g
- Fett
- 33.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
De wafels van de foor
3 Std.
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Keine Bewertungen
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min