Geräte und Zubehör
Spiesje van konijn, appel en pruim
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
49.5 g
Brennwert
3649 kJ /
869 kcal
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
87.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min