
Geräte und Zubehör
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Marinade
-
rundvlees (schouder) in zijn geheel1000 g
-
knoflookteentje1
-
vers peterselieblad5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
sojasaus30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
bruine suiker20 g
-
Dijon mosterd15 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
Grillen
-
kaas (zie variatie)8 - 10 sneetjes
-
boerenbrood8 - 10 sneetjes
-
mosterd voor het serveren
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
261.6 kcal /
1094.5 kJ
Eiweiß
27.4 g
Fett
14.8 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
341.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Tijd om te grillen!
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Lolly's
40 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen