Geräte und Zubehör
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Marinade
-
rundvlees (schouder) in zijn geheel1000 g
-
knoflookteentje1
-
vers peterselieblad5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
sojasaus30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
bruine suiker20 g
-
Dijon mosterd15 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
Grillen
-
kaas (zie variatie)8 - 10 sneetjes
-
boerenbrood8 - 10 sneetjes
-
mosterd voor het serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
341.5 mg
Eiweiß
27.4 g
Brennwert
1094.5 kJ /
261.6 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tijd om te grillen!
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Penne met tonijn
35 Min