
Geräte und Zubehör
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 5 Std.
4 glazen
Zutaten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
Prosecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Nährwerte pro 4 glazen
Brennwert
3458.2 kcal /
14469 kJ
Eiweiß
100.2 g
Fett
95.2 g
Kohlenhydrate
484.9 g
Ballaststoffe
22.3 g
gesättigte Fettsäuren
30.3 g
Natrium
5888 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Kreplach
55 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 Std.
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Keine Bewertungen
IJssandwich
Keine Bewertungen