Geräte und Zubehör
Zeevruchtennat met champagne
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Eiweiß
43.3 g
Brennwert
5306.5 kJ /
1275 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
57.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.