
Geräte und Zubehör
Zeevruchtennat met champagne
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten40 g
-
Champagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1275 kcal /
5306.5 kJ
Eiweiß
43.3 g
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
57.3 g
Natrium
2010.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min