Geräte und Zubehör
Zeevruchtennat met champagne
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Eiweiß
43.3 g
Brennwert
5306.5 kJ /
1275 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
57.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min