Geräte und Zubehör
Hamburger Buns with Stout Beer
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
12 portions
Zutaten
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (optional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
415.3 mg
Eiweiß
7.1 g
Brennwert
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
34.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better with Beer
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Breads - Thermomix® Sensor
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables
Nessuna valutazione
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Cinnamon Rolls
3h
Mini triple layer bundts
35min
Apple Tart
1h
Salted Herbs
15min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nessuna valutazione