Geräte und Zubehör
Champagne crème cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1196 kJ /
286 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Basis karamel
25 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui kleuren
25 Min
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Amandelcake
50 Min