Geräte und Zubehör
Champagne crème cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1196 kJ /
286 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Bibimbap burrito
45 Min
Crème anglaise
15 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min