
Geräte und Zubehör
Champagne crème cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
Champagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Nährwerte pro 1 sneetje
Brennwert
286 kcal /
1196 kJ
Eiweiß
6.3 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Ballaststoffe
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min