
Geräte und Zubehör
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 6 Std.
10 porties
Zutaten
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
frambozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optional)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
358.5 kcal /
1500.1 kJ
Eiweiß
4.1 g
Fett
19.1 g
Kohlenhydrate
45.3 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Natrium
54.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Keine Bewertungen
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 Std. 30 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min