
Geräte und Zubehör
Glutenvrije frambozen rolgebak
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
10 porties
Zutaten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen1 el
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker en 2-3 el meer om te besprenkelen110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker2 el
Opbouw en afwerking
-
frambozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot20 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
600 kcal /
2501 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
39 g
Kohlenhydrate
55 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Natrium
88 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroencurd
1 Std.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Drie soorten melk cake
2 Std.
Pâté in korst
10 Std.
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 Std.