Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
TM6 TM5

Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles

4.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

Varkensvlees Wellington

  • 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
  • 1 tl zout
  • 4 snuifjes gemalen peper
  • 80 g ui, gehalveerd
  • 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
  • 200 g bevroren doperwten, ontdooid
  • 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
  • 20 g water
  • 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
  • 2 el broodkruim
  • 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
  • 1 ei, opgeklopt

Champagne saus

  • 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
  • 80 g ui, gehalveerd
  • 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 150 g Champagne
    oder 150 g mousserende witte wijn, type prosecco
  • 150 g water
  • 1 el maïszetmeel
  • 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
3769 kJ / 905 kcal
Eiweiß
43 g
Kohlenhydrate
42 g
Fett
60 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte