Kompatible Versionen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
oder 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3769 kJ / 905 kcal
- Eiweiß
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 42 g
- Fett
- 60 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tequila 'Refresher'
5 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Italiaanse brunch
1h 30 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40 min
Hainanese kiprijst
1h 20 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min