
Geräte und Zubehör
Pulled barbecue jackfruit
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
121.8 kcal /
511.5 kJ
Eiweiß
2.9 g
Fett
2.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Ballaststoffe
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Quinoasalade
40 Min