Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g parmezan
- 450 g dovleac plăcintar, bucăți (3 cm)
- 1 chilli roșu, proaspăt, jumătăți, fără semințe
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
oder 1 linguriță concentrat pastă de legume - 500 g apă, clocotită
- 240 g năut fiert, scurs, clătit (1 x 400 g conservă)
- 250 g paste, fusilli sau penne
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 1 legătură pătrunjel verde, doar frunzele, tocat grosier
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiweiß
- 15.2 g
- Kohlenhydrate
- 68.4 g
- Fett
- 4.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto cu dovlecel și brânză feta
30 Min
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35 Min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35 Min
Paste cu Ragout de legume
45 Min
Fursecuri cu miere și ovăz
35 Min
Paste cu legume
45 Min
Paste cu Ragout de legume
45 Min
Tocăniță de pui cu mazăre
1 Std. 15 Min
Mușchiuleț de porc cu linte și spanac
20 min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 Min
Orez cremos, vegetarian
25 Min