Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g pâine, veche de o zi, ruptă grosier
- 20 g ceapă
- ½ - 1 linguriță sare de mare
- 120 g unt, moale
- 250 g ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
- 100 g cremă de brânză
- ½ linguriță nucșoară, întreagă, rasă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 3 fire pătrunjel proaspăt
- Nährwerte
- pro 100 grame
- Brennwert
- 1350 kJ / 323 kcal
- Eiweiß
- 2.6 g
- Kohlenhydrate
- 3.8 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carpaccio de sfeclă roșie
Ninguna valoración
Risotto cu sparanghel și leurdă
35min
Cremă de brânză în stil italian
4 Std. 10 Min
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40min
Mămăligă cremoasă
25min
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Salată coleslaw
10 Min
Budincă lipicioasă cu caramel
1h 55 min
Trio de grisine
1 godz. 40 min
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 Min
Pâté de ciuperci
1h 25min