Geräte und Zubehör
Chocolate miso eclairs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
316 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pavlova
6 Std.
Profiteroles
2 Std.
Chocolate and chilli tart
25 Std.
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Vanilla Puff Slice
7 Std. 20 Min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Choux pastry
1 Std.
Feijoa celebration cake
1 Std. 30 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Beer batter fish
40 Min