Geräte und Zubehör
Salted caramel and chocolate cake
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
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bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
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eggs2
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buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
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double cream120 g
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dark brown sugar50 g
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caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
316.7 mg
Eiweiß
6.2 g
Brennwert
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Fett
37.3 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Kohlenhydrate
57.4 g
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