
Geräte und Zubehör
Fatayer met kaas en munt
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 stuks
Zutaten
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
220 kcal /
921.2 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Ballaststoffe
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Avocadosap met dadels
5 Min