Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
TM31 TM5 TM6

Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables

4.7 (17 Bewertungen)

Zutaten

  • 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
  • 100 g onions, cut in bite-size pieces
  • 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
  • 1 garlic clove
  • 1 anchovy, tinned
  • 20 g fresh basil leaves
  • 30 g fresh parsley
  • 50 g olive oil
  • 200 g cherry tomatoes
  • 1 pinch fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
  • 600 g water
  • olive oil, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1521 kJ / 364 kcal
Eiweiß
34.7 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Fett
21.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte