Geräte und Zubehör
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
41.9 mg
Eiweiß
4.4 g
Brennwert
548.8 kJ /
131.3 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 Std. 25 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min