Geräte und Zubehör
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
41.9 mg
Eiweiß
4.4 g
Brennwert
548.8 kJ /
131.3 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Turkish borek with cacik
1 Std.
Rise and shine cereal clusters
30 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.